понеділок, 20 жовтня 2008 16:00

Клички передали права на телетранслюцію своїх поєдинків німецькому каналу

Компанія братів Кличко "Кличко Менеджмент Груп" (KMG) передала права на трансляцію трьох найближчих чемпіонських поєдинків на території Росії, України та інших пострадянських держав, а також Німеччини, США, Канади і Пуерто-Ріко, найбільшій гамбургській компанії SPORTFIVE, яка володіла, у тому числі і правами показу матчів чемпіонату Європи з футболу в Австрії і Швейцарії.

Першим з цих поєдинків стане бій за титул чемпіона світу у важкій вазі по версіям WBO (Всесвітня боксерська організація) і IBF (Міжнародна боксерська федерація) між володарем чемпіонських поясів цих версій Володимиром Кличком і офіційним претендентом російським суперважковиком Олександром Повєткіним.

SPORTFIVE, останніми роками успішно організовує бої Володимира Кличка, за винятком останнього - проти Томпсона, вже позиціонує цей поєдинок, який пройде 13 грудня, як "Битву олімпійських чемпіонів" (нагадаємо, Володимир Кличко виграв цей титул в 1996 році в Атланті, а Олександр Повєткін переміг на Олімпіаді-2004 в Афінах).

sovsport

Зараз ви читаєте новину «Клички передали права на телетранслюцію своїх поєдинків німецькому каналу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути