четвер, 06 грудня 2007 18:33

Клементе звільнений з посади головного тренера збірної Сербії

Відомий іспанський фахівець Хавьер Клементе був звільнений з посади головного тренера збірної Сербії. Таке рішення було прийняте на засіданні футбольної федерації, члени якої порахували роботу Клементе незадовільною, оскільки команді не вдалося пройти відбір у фінальну частину чемпіонату Європи-2008. Путівку до Австрії і Швейцарії в групі А отримали Португалія і Польща.

Президент сербської федерації футболу Звездан Терзіч не назвав ім"я наступника Клементе, відставка якого стала фактом відразу після завершення кваліфікаційного турніру Євро-2008. Головним кандидатом на пост головного тренера сербської збірної вважається Ратомір Анчич - колишній наставник мадридського "Атлетіко", "Реала" і "Барселони".

Клементе, який шість років до 1998 року працював із збірною Іспанії, став найбільш високооплачуваним тренером сербської збірної. Іспанець очолив команду в липні 2006 року, підписавши дворічну угоду з річним окладом $ 1,45 млн. Контракт фахівця розрахований до 31 грудня, і новий договір Клементе не отримає, повідомляє www.sport-express.ru.
Зараз ви читаєте новину «Клементе звільнений з посади головного тренера збірної Сербії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути