понеділок, 22 червня 2009 09:37

Клаудіо Раньєрі назвав свій перехід в "Зеніт" газетними вигадками

Клаудіо Раньєрі назвав свій перехід в "Зеніт" газетними вигадками

Колишній головний тренер туринського футбольного клубу "Ювентус" Клаудіо Раньєрі відмовився очолити пітерський "Зеніт". 57-річного Раньєрі не влаштувало те, що приступити до роботи в російській команді він міг не раніше 1 січня 2010 року, після того, як "Зеніт" залишить нинішній наставник Дік Адвокат.

В інтерв"ю газеті "Радянський спорт" Раньєрі заявив, що в його плани не входить робота в Росії. Інформацію про перехід в "Зеніт" італійський фахівець назвав "газетними вигадками".

"Зеніт" шукає нового тренера, який з січня 2010 року замінить Адвоката. Голландський фахівець домовився про роботу в збірній Бельгії. Раніше претендентами на пост тренера "Зеніту" називалися колишній тренер "Баварії" Юрген Клінсманн і колишній тренер "Аякса" Марко ван Бастен. За даними "Радянського спорту", представники "Зеніту" також пропонували контракт тренерові "Роми" Лучано Спаллетті.

20 червня італійське видання Tuttosport написало, що Раньєрі веде переговори з "Зенітом". За даними видання, колишньому тренерові "Ювентуса" запропонували дворічний контракт на роботу в "Зеніті" із зарплатою 2,5 мільйона євро в рік.

В даний час у Раньєрі діє контракт з "Ювентусом", термін якого закінчується влітку 2010 року. Проте фактично з 18 травня Раньєрі в туринському клубі не працює. Тренер був звільнений за незадовільні результати сезону-2008/09.

За матеріалами ItaSportPress, Лента

Зараз ви читаєте новину «Клаудіо Раньєрі назвав свій перехід в "Зеніт" газетними вигадками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути