Ексклюзиви
четвер, 07 листопада 2019 22:13

Кияни не змогли дотиснути суперника: головні висновки матчу "Копенгаген" - "Динамо"

Кияни не змогли дотиснути суперника: головні висновки матчу "Копенгаген" - "Динамо"
Беньямін Вербич провів два сезони в складі "Копенгагена". Фото: ФК "Динамо"

В рамках 4 туру Ліги Європи "Копенгаген" та "Динамо" зіграли в нічию 1:1.

Gazeta.ua зіграла головні аспекти гри в Данії.

"Копенгаген" змусив грати "Динамо" в зручний для себе футбол. Господарі поля зробили ставку на силовий футбол в перші. Розраховуючи на довгі передачі. Чекаючи на помилки в обороні динамівців. При тому, в обороні чемпіон Данії після втрати м'яча сідав всією командою на свою половину поля. Протидіяти такому футболу команді Михайличенка було не просто. Позиційна атака виглядала мало ефективною, а флангові передачі не знаходили адресата. "Динамо" дуже не вистачало нестандартних ходів та індивідуальних дій в атаці.

Вербич забив своїй колишній команді. Словенець перейшов до "Динамо" якраз із "Копенгагена" два роки тому. Беньямін надмірно старався в обох матчах. Зміг зрівняти рахунок у матчі. Але в окремих випадках надмірне бажання заважало одному із лідерів "Динамо.

Бущан знову припустився гольової помилки. В київському матчі помилка воротаря "Динамо" при виході із пресингу призвела до втрати м'яча та початку гольової атаки. За два тижні Бущан помилився на виході дозволивши данцям відрити рахунок на початку матчі. В обох випадках "Динамо" опинилося в ролі наздоганяючого на початку гри.


Циганков провів слабкий матч. Лідер "Динамо" має брати ініціативу на себе, особливо, якщо у команди не все добре виходить. Циганков був малоефективним, не здатним на власній майстерності вирішити епізод на свою користь. Багато помилявся в простих ситуаціях та не реалізував пенальті.

Циганков провів слабкий матч

Захист "Динамо" не дав супернику створити майже нічого біля своїх воріт. Окрім помилки Бущана на початку гри господарі поля не створили за весь фактично нічого гострого біля воріт суперника. Пара захисників Попов – Шабанов спокійно нівелювала всі потуги "Копенгагена". Головне – не програли нічого в верховій та силовій боротьбі.

Михайличенко запізнився з замінами. Окремі футболісти заслуговували на заміну ще в першому таймі. Не пішла гра у Шепелєва. Багато помилявся Кендзьора. Зовсім загубився в атаці Бесєдін. Під кінець матчу ряд гравців вже відверто втомилися. Але перша та єдина заміна відбулася тільки на останніх хвилинах гри та вже ні на що не могла вплинути.


"Динамо" було ближче до перемоги. Підопічні Михайличенка створили більше моментів біля воріт суперника. Після забитого голу, мали можливості вийти вперед, але не вистачило свіжості та везіння.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" розгромило ПАОК в Юнацькій Лізі чемпіонів


В іншому матчі "Лугано" зіграв у нульову нічию з "Мальме". Тепер "Динамо" та "Копенгаген" мають у своєю активі 6 очок. "Мальме" - 5, а "Лугано" замикає турнірну таблицю маючи у своєму активі тільки 2 залікових пункти.

Зараз ви читаєте новину «Кияни не змогли дотиснути суперника: головні висновки матчу "Копенгаген" - "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути