Ексклюзиви
середа, 06 листопада 2019 18:54

"Динамо" розгромило ПАОК в Юнацькій Лізі УЄФА

"Динамо" розгромило  ПАОК в Юнацькій Лізі УЄФА
Георгій Цітаїшвілі записав на свій рахунок дубль

Київське "Динамо" в рамках Юнацької Ліги УЄФА впевнено перемогло грецький ПАОК.

Gazeta.ua зіграла головні аспекти гри на стадіоні "Динамо".

Гра була обережною. Команди грали у другому колі Юнацької Ліги УЄФА. Ця сітка складається в з матчів на виліт за сумою двох матчів. Тому кожна помилка можна бути фатальною. Тому обидві команди зіграли вкрай обережно не ризикуючи зайвий раз. Більше провокуючи суперника на помилки.

Ігор Костюк переграв свого візаві в тренерській дуелі. Кияни дуже грамотно побудували гру. Не кинулися з перших хвилин на ворота суперника. Обрали тактику вичікування та намагалися тиснути на слабкі сторони суперника заробивши два пенальті. Юнацька команда "Динамо" зіграла максимально незручно для греків. Динамівці змусили ПАОК пробувати атакувати позиційно. Атаки греків захлиналися в середині поля, але киян отримували такий потрібний простір.

"Динамо" побудувало гру через фланги. Цітаїшвілі та Шулянський повністю переграли своїх опонентів. Раз за разом на флангах греків виникала "пожежа". Гості просто не встигали за швидкими та технічними вінгерами "Динамо".

"Динамо" побудувало гру через фланги

Захист "Динамо" не дав нічого створити гостям. За весь матч ПАОК так нічого серйозного не створив біля воріт Руслан Нещерета. Всі атаки зупинялися далеко до штрафного майданчика господарів. Тільки в останні 10 хвилин гри греки наблизилися до воріт "Динамо". Тут в першу чергу варто похвалити не тільки захисників, але і середину поля "Динамо", яка повністю контролювала гру.

"Динамо" мало вирішувати всі питання проходу в наступний раунд. Протистояння дургого раунуд Юнацької Ліги чемпіонів складається з двох матчів. Рахунок вдома 3:0 - хороша заявка на подальший прохід, але "Динамо" мало можливості забити більше м'ячів у воротар суперника та перетворити матч- відповідь на формальність.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" програв "Динамо" Загреб в Юнацькій Лізі

Матч-відповідь відбудеться 22 листопада в Салоніках. Початок гри - о 17 годині.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" розгромило ПАОК в Юнацькій Лізі УЄФА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути