четвер, 26 липня 2007 17:32

Китай підтримає Казань у боротьбі за Універсіаду-2013

Після поразки від китайського міста Шеньчжень в боротьбі за літню Універсіаду 2011 року, вищі керівники Казані, Республіки Татарстан і Російської Федерації ухвалили рішення знов виставити кандидатуру міста на вибори столиці Універсіади – 2013 року, повідомляє "Весь спорт".

- Поки заявочна кампанія на Універсіаду-2013 ще не відкрита, - заявив президент Російського студентського спортивного союзу Олег Матицин. - Проте відразу після виборів в Турині в січні цього року Казань виразила намір прийняти наступну Універсіаду. Цю ідею вже підтримали уряди Республіки Татарстан і Російської Федерації. Конкуренція буде жорстка. Але ми дійсно гідні перемоги. Неофіційно ми вже заручилися підтримкою більшості азіатських країн, включаючи і Китай. Зокрема, про це заявив лідер країни, голова компартії КНР Ху Цзінь Тао під час його недавнього візиту до Росії.

Зараз ви читаєте новину «Китай підтримає Казань у боротьбі за Універсіаду-2013». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути