середа, 19 вересня 2007 12:38

Кириленко хоче піти з "Юти"

Лідер баскетбольної збірної Росії Андрій Кириленко заявив про своє бажання покинути свій нинішній клуб "Юта Джаз", виступаючий в НБА. За словами баскетболіста, він вже провів зустріч з генеральним менеджером клубу, на якій попросив про обмін.

Одною з причин свого бажання піти з "Юти" Кириленко назвав відносини з наставником команди Джері Слоуном, який будує гру так, щоб у найменшій мірі задіяти російського баскетболіста, а іншою причиною стало припинення зростання професійної майстерності, повідомляє Лента.ru.

- Відчуваю, що не прогресую як гравець. Стараюся, але не виходить. Не дають. Не отримую підтримки тренера і клубу. Переконаний, що методи Слоуна негативно на мене впливають. Його основний спосіб мотивації гравців – виховання відчуття провини. Наші зарплати, наші помилки в матчах, наші вчинки поза майданчиком – завжди привід для докору. Хочу грати в баскетбол, хочу отримувати задоволення від нього, а не бути роботом, гвинтиком системи Слоуна. Тому не бачу свого майбутнього в команді "Юта Джаз", - підкреслив кращий баскетболіст першості Європи 2007 року.

За словами Кириленка, після його зустрічі з генеральним менеджером Кевіном О"Коннором пройшло вже більше тижня, а відповіді від нього про своє майбутнє він не почув.

- Його мовчання – ще одне свідчення відношення до мене. Проте, дуже сподіваюся, керівництво "Юти" все ж таки зрозуміє, що наші відносини вичерпали себе і нам варто розлучитися, - сказав баскетболіст.

Зараз ви читаєте новину «Кириленко хоче піти з "Юти"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути