четвер, 30 серпня 2012 12:27

Кім Клійстерс зіграла останній матч у кар'єрі

Бельгійська тенісистка Кім Клійстерс провела останній матч у кар'єрі в одиночному розряді. Про це повідомляє Associated Press.

В кінці травня 2012 29-річна Клійстерс заявила, що залишить теніс після Відкритого чемпіонату США (US Open). У ніч на 30 серпня (за московським часом) Клійстерс у другому колі турніру "Великого шолома" програла британці Лорі Робсон 6:7, 6:7.

Після поєдинку Клійстерс зазначила, що вона показувала дуже хороший теніс, але їй просто не вистачило сил на кінцівки партій. Бельгійська тенісистка заявила, що US Open є відмінним турніром для того, щоб завершити кар'єру. При цьому Клійстерс не стала приховувати, що сподівалася покинути змагання не так швидко.

Клійстерс також заявлена в парному розряді разом із співвітчизницею Кірстен Фліпкенс.

У 2007 році Клійстерс йшла з тенісу у зв'язку з вагітністю, але через два роки повернулася. На рахунку бельгійки чотири перемоги на турнірах "Великого шолома". У 2005, 2009 і 2010 вона перемагала на US Open, в 2011 році Клійстерс виграла Відкритий чемпіонат Австралії (Australia Open).

Зараз ви читаєте новину «Кім Клійстерс зіграла останній матч у кар'єрі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути