вівторок, 22 травня 2012 17:08

Кім Клійстерс назвала дату завершення кар'єри

Кім Клійстерс назвала дату завершення кар'єри
Кім Клійстерс з донькою Джадою ФОТО: Reuters

Колишня перша ракетка світу бельгійка Кім Клійстерс заявила, що остаточно завершить кар'єру після Відкритого чемпіонату США (US Open), який пройде з 27 серпня по 9 вересня 2012 року в Нью-Йорку. Про це повідомляє портал ESPN.

Раніше Клійстерс повідомила, що через травму пропустить "Ролан Гаррос", який пройде з 22 травня по 10 червня 2012 року. Бельгійка планує відновитися до Вімблдону і взяти участь в Олімпійських іграх 2012 року, які пройдуть в Лондоні. Клійстерс заявила, що в кар'єрі їй не вистачає тільки золотих медалей Олімпіади, і вона дуже хоче заповнити цю прогалину.

У 2007 році Клійстерс оголосила про відхід з тенісу через вагітність. Однак у 2009 році бельгійка повернулася у великий спорт, в тому ж році вона стала переможницею US Open. У 2010 році Клейстерс захистила титул, завойований в США, а також виграла підсумковий чемпіонат Жіночої тенісної асоціації (WTA). У 2011 році вона виграла Відкритий чемпіонат Австралії (Australian Open).

У 2003 і 2011 роках Клійстерс очолювала рейтинг WTA. У поточному рейтингу бельгійка розташовується на 44-му місці. Усього на її рахунку 41 перемога в різних турнірах.

Зараз ви читаєте новину «Кім Клійстерс назвала дату завершення кар'єри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути