четвер, 22 лютого 2007 12:02

Кім Клійстерс оголосила дату свого весілля з баскетболістом

  Майбутнє подружжя
Майбутнє подружжя

Відома бельгійська тенісистка Кім Клійстерс, 23 роки, заявила що її весілля з американським баскетболістом Брайаном Лінчем таки відбудеться. Церемонію запланували на 14 липня, повідомляє  eurosport.com.

- Ми поберемося 14 липня, одразу після Уімблдонського турніру. Найближчі тижні моя увага теж буде сконцентрована на цій події, - сказала тенісистка.

Прагнення одружитися та завести дитину вважають головними причинами закінчення професійної кар"єри Клійстерс наприкінці 2007 року. Крім того, протягом всього її перебування в "турі" тенісистку переслідували затяжні та численні травми

Клійстерс та Лінч почали зустрічатися весною 2005 року. У 2003 бельгійка вже була заручена з австралійським тенісистом Лейтоном Г"юітом, але їх весілля не відбулося.

За свою професійну кар"єру Клійстерс виграла більше 30 турнірів WTA та заробила 14 мільйонів доларів призових. Зараз вона займає 4-е місце в рейтингу WTA.

Зараз ви читаєте новину «Кім Клійстерс оголосила дату свого весілля з баскетболістом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути