пʼятниця, 30 листопада 2012 13:32

Київський "Арсенал" може отримати санкції від УЄФА

Київський "Арсенал" може отримати санкції від УЄФА
Терміни винесення рішень про санкції поки не визначені ФОТО: uefa.com

Слідча палата Інстанції УЄФА з фінансового контролю клубів (ІФКК), яка раніше тимчасово припинила виплати призових 23 учасникам єврокубкових турнірів у сезоні 2012/13, розглянула нову інформацію і відновила виплати 16 клубам, так як вважала, що вони виконали необхідні фінансові умови.

Раніше Слідча палата в якості охоронного заходу призупинила виплату призових ряду клубів, так як надана ними до 30 червня 2012 року інформація виявила суттєві прострочені фінансові зобов'язання.

Тепер же в результаті подальшого вивчення ситуації і на підставі нових відомостей, які були надані клубами до 30 вересня 2012 року, ІФКК вирішила відновити виплати 16 клубам, так як вони розрахувалися за всіма своїми зобов'язаннями. Це спричинило негайне зняття санкцій з клубів "Железнічар" (BIH), "Сараєво" (BIH), "Борац" Баня-Лука (BIH), ЦСКА Софія (BUL), "Атлетико" (ESP), "Маккабі" Нетанія (ISR ), "Шкендія" (MKD), "Флоріана" (MLT), "Будучность" (MNE), "Рудар" Плевля (MNE), "Рух" (POL), "Спортинг" (POR), "Васлуй" (ROU ), "Рубін" (RUS), "Фенербахче" (TUR) і "Ескішехірспор" (TUR).

Також було прийнято рішення передати Арбітражній палаті ІФКК справи клубів "Хайдук" (CRO), "Осієк" (CRO), "Малага" (ESP), "Рапід" Бухарест (ROU), "Динамо" Бухарест (ROU), "Партизан" (SRB) і "Войводіна" (SRB) для прийняття необхідних санкцій.

Крім того, Слідча палата передала на розгляд Арбітражній палаті справи клубів "Лех" (POL) та "Арсенал" Київ (UKR) у зв'язку з тим, що їхні боргові зобов'язання з 30 червня 2012 року з 30 вересня 2012 тільки зросли. Станом на 30 червня 2012 виплати призових двом цим клубам не були призупинені.

Терміни винесення рішень про санкції і дати засідань Арбітражної палати поки не визначені.

Зараз ви читаєте новину «Київський "Арсенал" може отримати санкції від УЄФА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути