понеділок, 06 грудня 2010 11:56

Київ прийме командний ЧС-2012 з фехтування

Київ прийме командний ЧС-2012 з фехтування

У суботу на Конгресі Міжнародної федерації фехтування в Москві Київ отримав право на проведення командного чемпіонату світу з фехтування 2012.

Незважаючи на те, що Україна виявилася єдиною країною, що висунула свою кандидатуру на проведення цих змагань, Київ, в якості господаря світового форуму 2012, отримав безсумнівну підтримку світової фехтувальної громадськості.

За столицю України віддали свої голоси 96 із 100 федерацій, які брали участь у голосуванні, три федерації проголосували проти, і одна втрималася, повідомляє НФФУ.

Для України цей чемпіонат має особливе значення: у 2012 році боротися за звання чемпіонів світу в командній першості будуть тільки ті види зброї, які не беруть участі в Олімпійських Іграх в Лондоні - жіноча шабля і чоловіча шпага.

Таким чином, Олімпійські чемпіонки Пекіна - шаблістки Ольга Харлан, Олена Хомрова, Галина Пундик та Ольга Жовнір, які не мають можливості боротися в цьому олімпійському циклі за відповідні командні нагороди, зможуть поборотися за медалі світової першості в Києві.

За матеріалами Корреспондент

Зараз ви читаєте новину «Київ прийме командний ЧС-2012 з фехтування ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути