неділя, 08 серпня 2010 13:58

Олімпійська чемпіонка з фехтування вийшла заміж за баскетболіста (ФОТО)
6

Фото: niknews.mk.ua

В суботу в Миколаєві відбулася церемонія одруження іменитих миколаївських спортсменів - екс-гравця МБК "Миколаїв" Сергія Гладиря та олімпійської чемпіонки Олени Хомрової.


На рушничок щастя спортивна сім"я стала в театральному дворику Миколаївського російського театру. Тут же молодята обмінялися обручками і оголосили, що відтепер Лєна носитиме прізвище Гладир.

На весіллі крім рідних і близьких зібралося багато відомих спортсменів - подруги Олени по "золотій" олімпійській збірній - Ольга Харлан, Галина Пундик, Ольга Жовнір, тренери та гравці МБК "Миколаїв".


Сергій Гладир - гравець збірної України. На драфті НБА 2009 року був вибраний клубом "Атланта Хоукс". Зараз він виступає за каталонську "Сузукі Манреса".

Олена Хомрова на Олімпіаді 2008 року в Пекіні внесла свій вклад у перемогу збірної України у фінальному бою зі збірною Китаю. Зараз Олена цементує жіночу шабельну збірну. Крім золотої олімпійської медалі у неї є нагороди за перемогу в командних турнірах чемпіонату світу і Європи.


А ось з медовим місяцем молодятам доведеться почекати. На наступний день після весілля Сергій вирушає до Львова, де у складі національної збірної зіграє у відбірному матчі чемпіонату Європи 2011 року зі збірною Угорщини.

А в Олени через кілька днів починається тренувальний збір у прикарпатській Ворохті - один з етапів підготовки до чемпіонату світу, який відбудеться в листопаді в Парижі.

За матеріалами Николаевские новости

Зараз ви читаєте новину «Олімпійська чемпіонка з фехтування вийшла заміж за баскетболіста (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути