четвер, 16 жовтня 2008 11:42

КХЛ перевірить здоров"я кожного хокеїста у зв"язку зі смертю Черепанова

Континентальна хокейна ліга (КХЛ) проведе незалежний медичний огляд всіх гравців, які приймають участь в турнірі. Про це розповів президент КХЛ Олександр Медведєв, коментуючи смерть хокеїста омського "Авангарду" Олексія Черепанова, котрий загинув 13 жовтня, пише видання "Спорт-Експрес".

За словами президента КХЛ, вже в листопаді почнеться перевірка молодих хокеїстів, а пізніше ця практика буде поширена на всіх гравців ліги. Медведєв відзначив, що хокеїсти, які не пройдуть перевірку, не будуть допущені до участі в змаганнях.

Президент КХЛ розповів також, що в майбутньому ліга планує перевірити всіх хокеїстів на наявність в організмі заборонених препаратів. Терміни цієї перевірки поки не визначені.

19-річний Черепанов знепритомнів під час матчу "Вітязь" - "Авангард", що відбувся в підмосковному Чехові. Черепанов був доставлений в лікарню і помер близько 23:00.

Зараз ви читаєте новину «КХЛ перевірить здоров"я кожного хокеїста у зв"язку зі смертю Черепанова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути