Ексклюзиви
четвер, 10 квітня 2008 12:40

Кержаков: з "Хетафе" "Зеніту" буде складніше, ніж з "Баварією"

Своєю думкою про шанси "Зеніту" в Кубку УЄФА поділився колишній гравець пітерського клубу, володар трофея у складі "Севільї" Олександр Кержаков.

- Сильно переживаю за "Зеніт" у Кубку УЄФА, - зізнався нападаючий "Динамо". - Зрозуміло, що виграш у такому серйозному турнірі обрадує уболівальників, піде на користь російському футболу, але я не забуваю і про те, що для хлопців це стане справжнім щастям. Саме після таких перемог розумієш, що не дарма проживаєш футбольне життя.

- Команді Діка Адвоката під силу дійти до фіналу і перемогти?

- Так. Впевненісті у цьому додає яскрава перемога над "Баєром". Грай на такому рівні "Зеніт" завжди, в Росії можна було б боротися тільки за друге місце. Свою роль зіграла атмосфера, організація і емоції єврокубка.

- Що скажете про суперників пітерців?

- Думаю, з "Хетафе" доведеться складніше, ніж з "Баварією". Я грав проти іспанської команди, у ній багато сильних вихованців "Реала", рівень майстерності у футболістів дуже високий. Особливо у півзахисників. До того ж "Хетафе" на будь-якого супротивника настроюється, як на останній бій. Це показують матчі і з "Бенфікою", і з "Баварією", і з іншими клубами. А ось суперники, напевно, трохи недооцінюють іспанців.

- Кого виділите з тієї четвірки, що сперечається за другу путівку у фінал?

- Мабуть, ПСВ, який вибив з розіграшу сильний "Тоттенхем".

"Спорт-Експрес"

Зараз ви читаєте новину «Кержаков: з "Хетафе" "Зеніту" буде складніше, ніж з "Баварією"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути