Ексклюзиви
вівторок, 20 вересня 2011 10:45

Керівництво "Гамбурга" звільнило головного тренера

Керівництво "Гамбурга" звільнило головного тренера

Керівництво "Гамбурга" звільнило з посади головного тренера Міхаеля Еннінга. Чашу терпіння клубу переповнила поразки від менхенгладбахської "Боруссії" в останньому турі бундесліги - 0:1.

Під керівництвом екс-наставника "Нюрнберга" гамбуржці зазнали п'ять поразок у шести матчах чемпіонату, включаючи 0:5 від "Баварії", і нині займають останнє місце в турнірній таблиці. Тимчасово виконуючим обов'язки єдиного клубу Німеччини, який ніколи не залишав елітний дивізіон, призначений тренер резервної команди Родольфо Кардосо.

"За два дні, що минули з моменту поразки від "Боруссії", ми ретельно проаналізували ситуацію, що склалася і прийняли це рішення", - сказав спортивний директор "Гамбурга" Франк Арнесен. - З сьогоднішнього дня ми починаємо активні пошуки наступника Міхаеля Еннінга. Тимчасово виконуючий обов'язки тренера Родольфо Кардосо може розраховувати на повну підтримку з нашого боку".

"Розумію, що в даній ситуації клуб вирішив знайти інший спосіб виходу з кризи", - додав Еннінг, який очолював "Гамбург" з березня нинішнього року.

У той же час за даними ЗМІ новим головним тренером клубу стане Марко ван Бастен. За даними джерела, керівництво клубу вже провело попередні переговори з голландським фахівцем.

Раніше ван Бастен працював зі збірною Голландії і "Аяксом", влітку голландця називали в числі претендентів на посаду головного тренера "Твенте".

За матеріалами УЄФА, sports.ru

Зараз ви читаєте новину «Керівництво "Гамбурга" звільнило головного тренера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути