неділя, 04 жовтня 2009 15:17

Казанський "Рубін" поступився московському "Локомотиву"

Казанський "Рубін" поступився московському "Локомотиву"

Московський "Локомотив" загострив інтригу в чемпіонаті Росії з футболу, перегравши з рахунком 2:1 на своєму полі в матчі 24-го туру лідера першості - казанський "Рубін".

Рахунок в матчі було відкрито вже на 2-й хвилині, коли Пітер Одемвінгі відгукнувся на простріл з правого флангу, в дотик з близької відстані переправив м"яч у ворота Сергія Рижикова.

Пропустивши гол, "Рубін" став нагнітати тиск на ворота "Локо", але пропустив курйозний гол під кінець першого тайму. Рижиков, роблячи пас від своїх воріт, влучив у плече Одемвінгі, і форвард став автором дубля після того, як м"яч відскочив від нього у сітку воріт.

У другому таймі "Рубін" атакував більше, але оборона "Локо" діяла безпомилково. Казанцям все ж таки вдалося відіграти один м"яч на 76-й хвилині, коли залізничники "забули" на лінії воротарського Лашу Салуквадзе, який головою пробив у нижній кут воріт після подачі Алехандро Домінгеса. Однак до фінального свистка арбітра Станіслава Сухіни рахунок вже не змінився.

"Рубін" після серії з шести перемог поспіль втратив очки вже в третьому матчі (2 поразки і нічия), але залишається на чолі турнірної таблиці з 47-ма очками. На очко відстає від казанців московський "Спартак", який здобув вольову перемогу в Пермі над "Амкаром" (2:1). "Локомотив" набрав 41 очко і вийшов на третє місце, але команду Юрія Сьоміна ще можуть випередити пітерський "Зеніт" і московський ЦСКА, які зіграють свої матчі пізніше.

РИА Новости

Зараз ви читаєте новину «Казанський "Рубін" поступився московському "Локомотиву"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути