вівторок, 26 липня 2011 15:55

"Казанці зіграють у закритий футбол" - фахівці про матч "Динамо" - "Рубін"

"Казанці зіграють у закритий футбол" - фахівці про матч "Динамо" - "Рубін"

Напередодні першого матчу 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів між київським "Динамо" і казанським "Рубіном", який відбудеться сьогодні в українській столиці, прогнозами на цей поєдинок в традиційній рубриці видання "КОМАНДА" поділилися авторитетні футбольні фахівці.

Андрій Зигмантович, колишній захисник збірної СРСР: "1:0. Припускаю, що перемогу здобудуть кияни. Головна причина, чому так вважаю, - перевага власного поля. Зупинюся на рахунку 1:0, адже "Рубін" - це насамперед організованість з акцентом на дисципліну в обороні, яка відрізняється надійністю. Навряд чи підопічні Курбана Бердиєва багато пропустять тримаючи у голові матч-відповідь, казанці зіграють у закритий футбол.

Матч не потішить глядачів численними гострими моментами для взяття воріт, але й обережною гра також не буде - динамівцям доведеться атакувати, щоб їхати в Росію з певним гандикапом. Що стосується загального результату дуелі, то шанси на вихід в наступний фінальний раунд кваліфікації - 50 на 50".

Олег Саленко, колишній нападник збірної Росії: "2:0. В обох команд стоїть завдання пробитися в наступний етап кваліфікації Ліги чемпіонів, що приваблює чималу увагу до матчу. "Динамо" необхідно виграти саме цю зустріч, адже, на мій погляд, якраз поєдинок в Києві стане багато в чому вирішальним у двоматчевому протистоянні. Киянам бажано перемогти з "сухим" рахунком, з перевагою в кілька м'ячів. Але щоб досягти цього результату, "біло-синім" треба з самого початку взяти високий темп і забити до перерви. Для них дуже важливо забезпечити собі перевагу в один або два м'ячі, адже "Рубін" у себе вдома добре "сушить" гру, і якщо в Києві буде нічия, при цьому росіяни заб'ють, киянам буде складно пройти далі".

Павло Шкапенко, колишній півзахисник збірної України: "1:0. Хочеться, звичайно ж, щоб уже в першому матчі "Динамо" забезпечило собі вихід в наступний етап кваліфікації. Думаю, для цього киянам вистачить і двох забитих м'ячів при збереженні в недоторканності власних воріт.

Але я розумію, що поєдинок виявиться досить непростим. Обидва суперники стануть діяти максимально обережно, сподіваючись спіймати один одного на помилку. Тому, швидше за все, перемога буде з мінімальним рахунком.

Я бачив останні матчі команд, можу констатувати, що суперники перебувають у гарному ігровому тонусі. Мінус "Рубіна" - відсутність ряду травмованих футболістів. Природно, це на руку "Динамо", яке на старті сезону вселяє оптимізм".

Гра почнеться о 21:00 за київським часом. Зустріч пройде 3 серпня в Казані.

Зараз ви читаєте новину «"Казанці зіграють у закритий футбол" - фахівці про матч "Динамо" - "Рубін"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути