Ексклюзиви
неділя, 24 липня 2011 13:30

Матч "Динамо" - "Рубін" покаже телеканал 1+1

Матч "Динамо" - "Рубін" покаже телеканал 1+1

Телевізійна трансляція матчу кваліфікації Ліги чемпіонів "Динамо" - "Рубін" відбудеться у вівторок, 26 липня, на телеканалі 1+1. Початок о 21:00.

Як повідомив керівник департаменту спортивних проектів групи компаній 1+1 Степан Щербачов, для забезпечення трансляції задіють кращі сили каналу:

"На стадіоні працюватимуть 13 знімальних камер, а рівень телевізійної картинки відповідатиме вимогам Ліги чемпіонів. Для його забезпечення задіємо нашу кращу бригаду, в якій тільки досвідчені режисери та оператори.

Коментувати матч буде Ігор Циганик разом з експертом, який допоможе телеглядачам розібратися у суперечливих ситуаціях на полі. У перерві матчу заплановано флеш-інтерв'ю з поля стадіону".

У найближчу неділю о 21:30 на телеканалі 2+2 вийде програма "Профутбол". Крім обговорення перипетій туру та інших важливих футбольних подій тижня особливу увагу буде приділено майбутньому матчу "Динамо" - "Рубін", а гостем програми стане екс-гравець обох клубів, а нині тренер "Динамо" Сергій Ребров.

Зараз ви читаєте новину «Матч "Динамо" - "Рубін" покаже телеканал 1+1». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути