субота, 23 липня 2011 14:34

"Оболонь" - незручний для нас суперник" - Хачеріді

"Оболонь" - незручний для нас суперник" - Хачеріді

Захисник київського "Динамо" Євген Хачеріді прокоментував перемогу свого клубу у матчі третього туру української прем'єр-ліги зі столичною "Оболонню" з рахунком 4:0.

"Довелося важко, "Оболонь" півтора тайму добре оборонялася, було складно підібратися до їхніх воріт. Але, на щастя, у нас пішли стандарти: добре подали і забили перший гол, після чого стало значно легше. Суперник почав розкриватися, а ми ловили їх на контратаках. Словом, як і передбачали, гра йшла до першого м'яча", - передає слова 23-річного футболіста офіційний сайт "Динамо".

"Оболонь" - незручний для нас суперник. Скільки ігор вже проти них провели, і у всіх нам доводиться дуже важко", - відначив команду Сергія Ковальця Хачеріді.

"З "Рубіном" однозначно буде важка гра, для Ліги чемпіонів це природно. Будемо грати тільки на перемогу. Хочеться, щоб уболівальники прийшли нас підтримати, щоб зібрався повний стадіон", - висловив надію захисник київського клубу.

Нагадаємо, що Хачеріді забив один із м'ячів "Динамо" у ворота "Оболоні".

Зараз ви читаєте новину «"Оболонь" - незручний для нас суперник" - Хачеріді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути