субота, 23 липня 2011 01:43

"Потрібно витримувати конкуренцію. Кожен день, кожен тиждень"- Сьомін

"Потрібно витримувати конкуренцію. Кожен день, кожен тиждень"- Сьомін

Наставник "Динамо" Юрій Сьомін прокоментував поєдинок 3-го туру, в якому "Динамо" приймало "Оболонь".

"Вийшло два різних тайми. До перерви нам багато чого не вдавалося. У комбінаційному плані ми зіграли не найкращим чином. Але в другому таймі, більшою мірою після забитого м'яча, хлопці розкріпачилися і в цілому грали добре. Перш за все, в кінцівці зустрічі", - говорить Юрій Павлович.

У заявці на гру були відсутні Мілевський і Алієв.

"На позицію Мілевського, окрім нього самого, у нас зараз є ще три гравці: Шевченко, Ідейе і Кравець. Та сама ситуація і з позицією Алієва, на якій можуть зіграти Вукоєвич, Єрьоменко, Аруна і Гармаш, - зазначає Юрій Сьомін. - Просто потрібно витримувати конкуренцію. Кожен день, кожен тиждень. Якщо наступного тижня Алієв і Мілевський будуть краще готові фізично, то вийдуть на поле або, принаймні, будуть в резерві. Крім того, необхідно мати бойовий дух".

Другу гру поспіль "Динамо" забиває лише у другому таймі.

"Тут немає ніякої закономірності. І в першому таймі ми здійснюємо великий тиск на наших суперників, але в цьому відрізку зустрічі в опонентів вистачає сил і швидкості. А після перерви нам вже простіше перевтілювати в голи чиниться нами тиск. Добре, щоб так було й надалі", - зауважив наставник "Динамо".

Нагадаємо, матч 3-го туру "Динамо" - "Оболонь" завершився розгромом пивоварів з рахунком 4:0. Дублем відзначився Ідейе, ще по м'ячу на свій рахунок записали Хачеріді та Гусєв.

Зараз ви читаєте новину «"Потрібно витримувати конкуренцію. Кожен день, кожен тиждень"- Сьомін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути