Ексклюзиви
вівторок, 30 червня 2009 09:27

Кар"єра Яо Міна під загрозою

Кар"єра Яо Міна під загрозою

Китайський центровий "Х"юстону" Яо Мін може не тільки пропустити наступний сезон НБА, але і завершити кар"єру баскетболіста.

До такої думки прийшли медики, які провели ретельний огляд травмованої ноги лідера "Рокетс".

Нагадаємо, що Яо Мін отримав перелом плеснової кістки лівої ноги 8 травня під час матчу плей-офф. Лікарі спочатку діагностували, що лікування займе близько 8-12 тижнів. Проте зараз рентген показав, перелом не зростається.

Причому, кістки виглядають гірше, ніж півтора місяці тому. Видно, як повідомляє AFP, китаєць має всі шанси як мінімум пропустити наступний сезон.

Сам Яо Мін поки не вибрав шлях, по якому піде його подальше лікування. Найближчим часом він повинен проконсультуватися відразу з декількома фахівцями, які дадуть свою думку відносно отриманого ним пошкодження і подальших перспектив.

Серед варіантів називаються два основних: повторне хірургічне втручання і установка металевої булави, і... час. На думку лікаря баскетболіста, Тома Чарльтона, іноді рішення "дати спокій всьому і віддатися у владу часу - найкраще", проте наполягати на своїй думці він не збирається.

За матеріалами LiveSport.Ru

Зараз ви читаєте новину «Кар"єра Яо Міна під загрозою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути