четвер, 13 травня 2010 17:21

Капелло поставив перед збірною Англії завдання на ЧС-2010

Капелло поставив перед збірною Англії завдання на ЧС-2010

Головний тренер збірної Англії з футболу Фабіо Капелло поставив своїй команді завдання як мінімум вийти у фінал чемпіонату світу 2010 року. За словами Капелло, якщо англійці не зможуть дійти до фіналу, він буде вважати такий результат невдачею. Тренер додав, що він розраховує на перемогу на ЧС-2010, повідомляє інтернет-видання Goal.com.

За словами Капелло, він не відчуває великого тиску перед початком чемпіонату світу, так як розуміє, що його запрошували до збірної Англії саме для того, щоб вона успішно виступила на турнірі в ПАР.

Капелло, який очолив збірну Англії в 2008 році, вважає, що головними суперниками його команди у боротьбі за золоті медалі першості планети будуть Аргентина, Іспанія та Бразилія.

У груповому турнірі ЧС-2010 англійці зіграють з командами США, Алжиру та Словенії. Збірна Англії брала участь у фіналі чемпіонату світу всього один раз. У 1966 році англійці перемогли німців (4:2 в додатковий час) і завоювали золоті медалі.

За матеріалами Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Капелло поставив перед збірною Англії завдання на ЧС-2010». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути