пʼятниця, 14 жовтня 2011 12:27

Капелло порадили не брати Руні на Євро-2012

Капелло порадили не брати Руні на Євро-2012

Колишній гравець збірної Англії Стен Коллімор закликає не включати дискваліфікованого Вейна Руні в заявку національної команди на Євро-2012.

"Це буде нечесно по відношенню до інших гравців - брати в збірну футболіста, який просидить на лавці весь груповий етап, в надії на те, що ми вийдемо з групи. Якщо дискваліфікація залишиться в силі, не варто брати Вейна Руні до складу збірної на чемпіонат Європи.

Руні не настільки важливий для збірної, щоб дозволити йому в цій ситуації поїхати на Євро-2012. Уявіть собі, що подумають інші гравці атаки: так, ми вивели збірну з групи, а тепер пора поступитися місцем нашому "золотому хлопчикові".

Ми це вже проходили на чемпіонаті світу в ПАР, коли всі тільки й говорили про наше "золоте покоління". А в підсумку ці гравці нічого не змогли зробити. На цей раз можна вчинити інакше і дати шанс ще комусь. Три матчі - це надто багато", - цитує Коллімора ESPN.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Руні може не зіграти на Євро-2012

Нагадаємо, контрольно-дисциплінарна інстанція УЄФА (КДІ) наклала триматчеву дискваліфікацію на нападаючого збірної Англії Вейна Руні за порушення, що призвели до вилучення у відбірковому матчі Євро-2012 з командою Чорногорії.

На 74 хвилині зустрічі відбіркової групи G, яка відбулася в Подгориці і завершилася з рахунком 2:2, футболіст отримав червону картку. Форвард буде змушений пропустити три наступні офіційні матчі національної збірної в турнірах УЄФА.

Апеляція на рішення КДІ може бути подана протягом трьох днів з моменту отримання мотивованого рішення, повідомляє офіційний сайт УЄФА.

Зараз ви читаєте новину «Капелло порадили не брати Руні на Євро-2012 ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути