Ексклюзиви
понеділок, 06 вересня 2010 09:20

Калитвинцев викликав Ракицького та Коноплянку

Калитвинцев викликав Ракицького та Коноплянку

Виконувач обов"язків головного тренера національної команди України Юрій Калитвинцев довикликав у розташування збірної гравців "молодіжки" Ярослава Ракицького та Євгена Коноплянку.

Ракицький, отримавши другу жовту картку за відбір у матчі 3 вересня проти Франції, автоматично отримав дискваліфікацію на гру проти Словенії, відтак допомогти молодіжній команді вже не міг.

Нині розширений список кандидатів у першу збірну з числа гравців "молодіжки" нараховує солідне число імен. Водночас у молодіжної команди є завдання - набрати максимальну кількість очок у групі для того, щоби при жеребкуванні раунду "плей-офф" потрапити до числа "сіяних".

Ставлячись з розумінням до інтересів кожної команди, наставники Юрій Калитвинцев і Павло Яковенко в особистій розмові обговорили, хто саме міг би зіграти за збірну проти Чилі. За взаємною згодою тренерів склад поповнить Євген Коноплянка, який вже має досвід виступів за національну команду. Решта кандидатів до збірної допоможуть "молодіжці".

За матеріалами ФФУ

Зараз ви читаєте новину «Калитвинцев викликав Ракицького та Коноплянку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути