Ексклюзиви
субота, 26 березня 2011 22:25

Калитвинцев відпустив Чигринського і Коноплянку у клуби

Калитвинцев відпустив Чигринського і Коноплянку у клуби

Захисник Дмитро Чигринський та півзахисник Євген Коноплянка не зможуть допомогти "синьо-жовтим" у матчі проти Італії.

Як відомо, у четвер дніпропетровець Євген Коноплянка не взяв участь у контрольному матчі збірних U-21 Україна - Ісландія. У п'ятницю Коноплянка, разом з чотирма іншими гравцями (Степаненком, Ракицьким, Кравцем та Ярмоленком), прибув у розташування головної команди в Кончі-Заспі із "молодіжки".

Медичне обстеження, проведене у таборі збірної виявило у гравця надрив литкового м'язу. Ушкодження Коноплянка отримав у матчі за "Дніпро". Відтак у п'ятницю ввечері гравець відбув до Дніпропетровська для продовження лікування.

Дмитро Чигринський прибув до табору головної команди з Донецька із ушкодженням гомілкостопа та розтягненням гомілкового м'язу ноги. Лікарі збірної розпочали лікування футболіста, сподіваючись, що Дмитро встигне відновитися до матчу проти Італії.

Лікування давало позитивну динаміку, і після етапу індивідуальної підготовки, що тривав чотири дні, захисник взяв участь у тренуванні загальної групи гравців. Однак больові відчуття і дискомфорт не дали Дмитрові змоги продовжувати це заняття.

Порадившись із лікарями, наставник головної команди Юрій Калитвинцев вирішив відпустити Чигринського у розташування клубу:

"Стало зрозуміло, що до матчу з Італією, Дмитро не встигне відновити свої ігрові кондиції. Відтак ми вирішили не ризикувати здоров'ям гравця для того, щоби він повністю пройшов курс реабілітації в "Шахтарі", і в подальшому приніс більше користі і збірній, і своєму клубу".

Нагадаємо, збірна України зіграє у вівторок, 29 березня, проти команди Італії. Поєдинок пройде у Києві на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського. Початок зустрічі о 21:45.

Зараз ви читаєте новину «Калитвинцев відпустив Чигринського і Коноплянку у клуби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути