Ексклюзиви
пʼятниця, 02 березня 2018 20:11

Які шанси в Хацкевича залишитися тренером "Динамо" - опитування

Які шанси в Хацкевича залишитися тренером "Динамо" - опитування
Доля тренера Хацкевича в "Динамо" висить на волосині. Фото: fcdynamo.kiev.ua

"Динамо" зараз відверто трясе, гра команди після зимової паузи залишає бажати кращого.

В Лізі Європи кияни ледве пройшли грецький АЕК, зігравши внічию за сумою двох ігор (1:1 на виїзді та 0:0 вдома), при тому, що суперник, особливо в київському матчі змарнував декілька стовідсоткових нагод забити. Весняну частину чемпіонату України "Динамо" розпочало невиразною перемогою над "Олімпіком" (1:0), а в наступному турі сенсаційно поступилося на виїзді "Вересу" (1:3).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто набрав гравців у цей склад? Це ж ганьба, а не "Динамо" - Маркевич

Вкупі з вердиктом Лозанського суду, який залишив без змін рішення ФФУ про технічну поразку за неявку на гру з "Маріуполем", відставання динамівців у турнірній таблиці від лідера "Шахтаря" становить вже 6 очок. Багато хто вважає, що подолати цю прірву киянам у нинішньому стані нереально і боротьбу за "золото" чемпіонату фактично завершено. Тим більш, що сам Ігор Суркіс змушений був визнати, що його команда виявилася неготовою до весняної частини сезону. Водночас натякнув, що нинішний тренерський штаб, який очолює Олександр Хацкевич, може бути звільнений найближчим часом.

Gazeta.ua вирішила провести опитування серед читачів, як довго, на їхню думку, Хацкевич, який очолив "Динамо" на початку червня минулого року, протримається на своїй посаді. Голосування наразі триває, взяти в ньому участь ви зможете тут.

Найближчим часом "Динамо" проведе два складних поєдинки. В неділю, 4 березня, на "Олімпійському" біло-сині прийматимуть претендента на бронзу, луганську "Зорю", початок о 17.00. А 8 березня в Римі зіграє перший матч 1/8 фіналу Ліги Європи проти місцевого "Лацио", початок о 22:05.

Зараз ви читаєте новину «Які шанси в Хацкевича залишитися тренером "Динамо" - опитування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути