Ексклюзиви
неділя, 18 лютого 2018 19:20

"Динамо" перемогло "Олімпік" і не дало відірватися "Шахтарю"

"Динамо" перемогло "Олімпік" і не дало відірватися "Шахтарю"
Віктор Циганков - автор єдиного гола у матчі "Динамо" - "Олімпік"

Київське "Динамо" у першому домашньому матчі 2018 року перемогло донецький "Олімпік" - 1:0. Це був поєдинок 20 туру чемпіонату України.

Гра розпочалася академічно. Кияни володіли м'ячем, але до реальних загроз воротам Махарадзе справа не доходила.

Донеччани взагалі першими створили небезпечний момент Леонідас і Біленький розіграли елегантну комбінацію, але Станіслав не зумів технічно переграти Бойка.

Кияни швидко перехопили ініціативу й відкрили рахунок. Морозюк пробив зі штрафного, м'яч зрикошетив на Циганкова, що набігав, і Віктор лівою ногою відправив його в дальній кут воріт "Олімпіка" - 1:0.

Динамівці надалі володіли ініціативою. В одному з моментів Мораєс не зумів замкнути простріл Гармаша. Підопічні Санжара сподівалися на контратаки. Дві з них зірвали грубими фолами Бурда та Кадар, за що отримали по попередженню.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" відстояло нічию в Греції

На початку другої половини гри ініціативу перехопили донеччани. На 62 хвилині після прострілу Пасіча Кисіль влучив у штангу.

Найреальнішу нагоду збільшити перевагу киян утратив дебютант Беньямін Вербич. Після пасу Кадара він вийшов сам на сам із Махарадзе, але переграти голкіпера не зумів.

У доданий час суперники обмінялися небезпечними моментами. Вакуленко не влучив у ворота після подачі кутового, а Мбокані, вийшовши сам на сам, перекинув ворота.

Гра так і закінчилася - 1:0.

"Динамо": Бойко, Шепелєев, Морозюк (К), Мораєс (Мбокані, 82), Циганков, Ротань, Гармаш (Шапаренко, 46), Гонсалес (Вербич, 54), Бурда, Кадар, Кенджьора.

"Олімпік": Махарадзе, Парцванія, Леонідас (Немчанінов, 46), Біленький, Эмерсон, Г.Пасич, Є.Пасич, (Щедрий, 78) Цимбалюк, Хомутов, (Кисіль, 36), Вакуленко, Кулініч.

Попередження: Кадар, Бурда, Шепелєв, Кенджьора, Ротань, Парцванія.

Гол: Циганков, 24

"Динамо" відстає від "Шахтаря" на три очки.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" перемогло "Олімпік" і не дало відірватися "Шахтарю"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути