середа, 02 грудня 2020 11:45

Як вийти із групи? Розклади для "Шахтаря"

Як вийти із групи? Розклади для "Шахтаря"
"Шахтар" відновив інтригу в групі. Фото "Спортарена"

Перемога "Шахтаря" над "Реалом", а також виграш "Інтера" у "Боруссії" в матчах 5-го туру до краю заплутали турнірну таблицю в квартеті В. Перед заключним туром на вихід у плей-оф Ліги чемпіонів претендують всі 4 клуби квартету. Єдине, що радує: зараз все залежить тільки від "Шахтаря". Не програш у Мілані в матчі з "Інтером" гарантує команді Каштру продовження єврокубкового походу.

Перемога над "Інтером": вихід у плей-офф Ліги чемпіонів

Тут все гранично просто. Виграш у міланського клубу гарантує гірникам потрапляння в 1/8 фіналу ЛЧ незалежно від результату іншого матчу групи. Єдине питання - з якого місця.

Нічия у грі з "Інтером": гарантована Ліга Європи, по ЛЧ - один варіант

У разі, якщо "Шахтар" не програє на Сан-Сіро, донеччани гарантують собі місце в плей-оф Ліги Європи. Щоби вийти в плей-оф Ліги чемпіонів, гірникам потрібно, аби "Боруссія" не програла не "Реалу". При таких розкладах "Шахтар" гарантує собі 2-ге місце в групі, обходячи "Реал", в разі нічиєї команди Зідана, за додатковими показниками.

Програш "Інтеру": варіанти від плей-офф Ліги Європи до 4-го місця в групі

Найсумніший сценарій для донеччан. Якщо гірники програють "Інтеру" в гостях, а "Реал" візьме очки в матчі з "Боруссією", Шахтар залишиться без єврокубкової весни. Підопічні Каштру можуть пробитися в плей-оф Ліги Європи і в разі поразки в Мілані. В такому випадку "Шахтарю" залишається сподіватися на виграш "Боруссії" у "Реала". При таких розкладах перше місце буде у "Боруссії", друге - займе "Інтер", третє - залишиться за "Шахтарем" (з особистими показниками в протистоянні з "Реалом").

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зідан допоміг "Шахтарю" обіграти "Реал" – огляд українських ЗМІ

"Шахтар" ще жодного разу в єврокубках не перемагав "Інтер".

Зараз ви читаєте новину «Як вийти із групи? Розклади для "Шахтаря"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути