Ексклюзиви
вівторок, 29 листопада 2011 08:53

Кадиров залишив посаду президента "Терека"

Кадиров залишив посаду президента "Терека"

Глава Чечні Рамзан Кадиров залишив посаду президента футбольного клубу "Терек". Про це повідомляється на офіційному сайті уряду північнокавказької республіки.

Коментуючи своє рішення, Кадиров зазначив, що складає з себе повноваження через свою "виняткову завантаженість". За словами глави Чечні, у нього немає достатньої кількості часу, щоб постійно займатися внутрішньою політикою клубу. При цьому Кадиров підкреслив, що фінансування команди буде продовжуватися в повному обсязі.

Місце Кадирова на посаді керівника "Терека" займе перший віце-прем'єр Чечні Магомед Даудов, який раніше був віце-президентом клубу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російська прем'єр-ліга пішла на перерву: результати 32-го туру

Кадиров обіймав пост президента "Терека" з 2004 року. Після його приходу на цю посаду наприкінці того ж року клубу вдалося вперше у своїй історії вийти в російську Прем'єр-лігу, а в сезоні 2004/2005 "Терек" зіграв в Кубку УЄФА. За чотири повних сезони в Прем'єр-лізі кращим результатом команди стало десяте місце за підсумками 2008 року.

У чемпіонаті російської футбольної Прем'єр-ліги сезону 2011/2012 років "Терек" після 32 турів йде на 11 місці з 32 очками.

Зараз ви читаєте новину «Кадиров залишив посаду президента "Терека"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути