середа, 05 серпня 2009 11:46

Каддурі цього року не зіграє

Каддурі цього року не зіграє

Травма марокканського захисника Бадра Каддурі, яку він отримав у матчі "Динамо", - "Таврія", виявилася набагато серйознішою, ніж передбачалося спочатку. Про це "Блик" повідомив вчора наставник динамівців Валерій Газзаєв.

Спочатку прогнозувалося, що Бадр вибув на декілька тижнів, але поглиблене обстеження виявило у футболіста додаткові проблеми із здоров"ям. На повне відновлення марокканця знадобиться не менше чотирьох місяців. А це означає, що Каддурі не зможе допомогти команді в першому колі чемпіонату України, а також в груповому турнірі Лізі чемпіонів.

"Тільки футболіст, що повністю вилікував травму, може приступати до роботи в загальній групі. Навіть якщо він мені потрібний вже і зараз, обманювати природу безглуздо. Рецидив травми - і все, приїхали. Ну толку мені з того, що футболіст знову травмується? Ми ж не вороги собі", - сказав Валерій Георгійович.

Також наставник "Динамо" не виключає, що до старту Ліги чемпіонів в команді можуть з"явитися нові гравці. Проте про якусь конкретику в цьому питанні говорити рано.

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «Каддурі цього року не зіграє». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути