вівторок, 23 березня 2010 16:33

Кабмін готовий повністю профінансувати будівництво стадіону у Львові

Кабмін готовий повністю профінансувати будівництво стадіону у Львові

Кабінет Міністрів України запропонував Львову профінансувати 100% вартості будівництва стадіону до Євро-2012 і навколишньої інфраструктури. Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Водночас Львівська міська рада має передати в управління державі комунальне підприємство "Дирекція з питань будівництва стадіону". До того ж, за міською громадою Львова залишиться частина власності у майбутньому стадіоні, яка відповідатиме вкладеним на цей момент грошам і право на загальне управління побудованим стадіоном.

"Остаточне рішення прийматиме Кабінет Міністрів і Львівська міська рада. Буду ініціювати розгляд цього питання вже на сесії у четвер. Пропозиція варта уваги, адже йдеться про інвестиції близько півтора мільярда гривень. Йдеться не тільки про стадіон, але й про дороги, комунікації для всього мікрорайона. У разі такого рішення ми змогли б направити гроші, які розраховані на будівництво стадіону, на інші потреби", - сказав мер Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, попередня угода між Львівською міською радою і Міністерством з питань сім"ї, молоді і спорту передбачала, що держава профінансує тільки 300 млн. грн. на будівництво стадіону в Львові.

За матеріалами liga.net

Зараз ви читаєте новину «Кабмін готовий повністю профінансувати будівництво стадіону у Львові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути