вівторок, 19 червня 2012 00:21

Італія виходить у чвертьфінал, здолавши без особливих зусиль Ірландію

Італія виходить у чвертьфінал, здолавши без особливих зусиль Ірландію
Італійці їдуть до Києва, де вони проведуть свій чвертьфінальний матч із переможцем групи D. Фото: Анатолій БАБАК

Збірна Італії, показавши невиразну гру в трьох поєдинках групи С, виходить у чвертьфінал Євро-2012 із 5-ма очками з другого місця.

В останньому матчі своєї групи проти збірної Ірландії "Скуадра Адзурра", здавалося, грала в півсили. На початку поєдинку італійці мляво перепасовували м'яч у центрі поля. За перші 30 хвилин вони не створили жодного небезпечного моменту й не виконали жодного удару в рамку воріт суперника.

Лише на 35 хвилині Антоніо Кассано відзначився у цьому матчі. Він переправив м'яч у ворота, той потрапив у поперечину, а від неї вже за лінію воріт.

Після цього ірландці протягом всього часу намагалися діяти на полі швидко й гостро, однак їм відверто бракувало майстерності (при прийомі м'яча, точності передачі, технічності, дриблінгу). Найбільш активним у складі "біло-зелених" був Кіт Ендрюс. Він кілька разів небезпечно пробивав по воротах італійців, однак у рамці надійно діяв Джанлуїджі Буффон.

На останній хвилині матчу (90) Маріо Балотеллі забиває другий гол красивим ударом у падінні через себе - 2:0. Саме з таким рахунком і завершився цей поєдинок. Тож тепер збірна Італії зіграє в Києві на НСК "Олімпійський" у чвертьфіналі Євро-2012 із переможцем групи D.

Євро-2012

3-й раунд

Група С

Італія - ??Ірландія - 2:0

Голи: Кассано (35), Балотеллі (90).

Італія: Джанлуїджі Буффон, Джорджіо К'єлліні (Леонардо Бонуччі, 57), Федеріко Бальцаретті, Ігнасіо Абате, Андреа Барцальї, Тіаго Мотта, Клаудіо Маркізіо, Даніеле Де Россі, Андреа Пірло, Антоніо Кассано (Алессандро Діаманті, 63), Антоніо Ді Натале (Маріо Балотеллі, 75).

Ірландія: Шей Гівен, Шон Сент-Леджер, Стівен Уорд, Джон Оши, Річард Данн, Гленн Уїлан, Айден Макгіді (Шейн Лонг, 65), Кейт Ендрюс, Дем'єн Дафф, Кевін Дойл (Джон Уолтерс, 76), Роббі Кін (Саймон кокс, 86).

Попередження: Бальцаретті (28), Де Россі (71), Буффон (73) - Ендрюс (37), Оши (39), Сент-Леджер (83).

Вилучений: Ендрюс (89, 2 ж. к.).

Зараз ви читаєте новину «Італія виходить у чвертьфінал, здолавши без особливих зусиль Ірландію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути