Ексклюзиви
понеділок, 04 червня 2012 14:18

Італійський гандболіст кинувся під поїзд

Італійський гандболіст кинувся під поїзд
Алессіо Бізорі було 24 роки ФОТО: gdefon.ru

Гандболіст національної збірної Італії Алессіо Бізорі минулої неділі наклав на себе руки в Болоньї, повідомили місцеві ЗМІ.

За інформацією поліції, 24-річний спортсмен залишив передсмертну записку в готелі, після чого відправився на міський залізничний вокзал і кинувся під поїзд, який відправлявся з Болоньї.

Бізорі, фізично сильний спортсмен, зріст якого складав 1 метр 90 сантиметрів, зіграв за збірну 54 матчі і повинен був днями взяти участь у відбірковому турнірі у рамках чемпіонату Європи. За словами його колишнього тренера Джузеппе Тедеско, атлет "ніколи нічого не боявся".

Це вже другий випадок самогубства відомого італійського спортсмена за тиждень. У ніч на 29 травня у Стамбулі звела рахунки з життям 30-річна волейболістка Джулія Альбіна, яка виступала за клуб серії А "Орнавассо". За версією слідства, вона кинулася з моста султана Мехмета Фатіха у протоку Босфор.

Тіло дівчини було знайдено у вівторок турецьким рибалкою на березі протоки в азіатській частині Стамбула. Розслідування обставин смерті Альбіни триває.

Зараз ви читаєте новину «Італійський гандболіст кинувся під поїзд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути