вівторок, 17 січня 2012 17:01

Англійський регбіст, уродженець Одеси, наклав на себе руки

Англійський регбіст, уродженець Одеси, наклав на себе руки

Екс-гравець молодіжної збірної Англії, уродженець Одеси Селорм Куадей, помер у віці 24-х років. Лікарі підозрюють, що причиною смерті став суїцид, адже спортсмену раніше довелося піти з регбі через травму щиколотки.

Як повідомляє офіційний сайт регбійного клубу "Кредо-1963", хлопець після відходу зі збірної, за свідченням очевидців, сильно переживав через закінчення спортивної кар'єри.

До кінця свого життя Селорм Куадей встиг 16 разів зіграти за команду англійської Прем'єр-ліги "Сейл Шаркс", а також сім разів - за молодіжну збірну Англії U20. Його смерть знову підняла серйозну проблему, пов'язану з психологічним здоров'ям професійних спортсменів.

Селорм Куадей народився в Одесі. У 2005 році, навчаючись в Королівській школі граматики Ланкастера, він почав спортивну кар'єру в клубі "Сейл Шаркс". Після відходу зі спорту Куадей встиг закінчити перший курс біології людини і інфекційних захворювань в Університеті Манчестера і працював менеджером в ортопедичній компанії.

Зараз ви читаєте новину «Англійський регбіст, уродженець Одеси, наклав на себе руки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути