Ексклюзиви
середа, 25 серпня 2010 17:51

Італійський футболіст "Ліверпуля" перейшов у "Ювентус"

Італійський футболіст "Ліверпуля" перейшов у "Ювентус"

Півзахисник збірної Італії з футболу Альберто Аквілані перейшов з англійського "Ліверпуля" в італійський "Ювентус".

Найближчий сезон Аквілані проведе в туринському клубі на правах оренди, а потім у "Ювентуса" буде можливість викупити права на футболіста за 16 мільйонів євро, повідомляє офіційний сайт клубу.

Перехід 26-річного Аквілані повинен був відбутися на початку тижня, але у нього виникли труднощі під час медичного обстеження. У результаті лікарі "Ювентуса" дали добро на трансфер.

Більшу частину кар'єри Аквілані провів у "Ромі", а влітку минулого року перейшов до "Ліверпуля". Проте італійця почали переслідувати травми, через що в англійському клубі він рідко виходив на поле.

У збірній Італії півзахисник дебютував в листопаді 2006 року. У 2008 році він взяв участь у чемпіонаті Європи, де італійці дійшли до 1 / 4 фіналу. До складу команди на чемпіонат світу 2010 року в ПАР Аквілані не потрапив.

У літнє міжсезоння "Ювентус" вже зробив кілька придбань. Зокрема, новачками команди стали захисники Леонардо Бонуччі і Марко Мотта, півзахисники Сімоне Пепе і Мілош Красіч. За даними італійських ЗМІ, клуб також зробив пропозицію форварду збірної Італії Антоніо Ді Натале, який виступає за "Удінезе".

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Італійський футболіст "Ліверпуля" перейшов у "Ювентус"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути