четвер, 08 листопада 2007 16:05

Італійці наперед віддали "Золотий м"яч" Кака

Бразильський півзахисника "Мілана" Кака став володарем "Золотого м"яча" - щорічної нагороди журналу France Football кращому футболістові світу, повідомив сьогодні телеканал Sky Italia, інформує www.sport.com.ua.

Офіційно про підсумки голосування буде оголошено 2 грудня, але інформація просочується в пресу наперед, оскільки фотосесія для журналу France Football проходить до вручення нагороди і журналісти відстежують, хто з потенційних претендентів на перемогу в даному опиті відправляється до Франції.

Кака заслужено отримає цю нагороду, оскільки цього сезону гідної конкуренції у нього, не було. Його зоряні земляки на чолі з Роналдіньо сезон провели нерівно і нестабільно, до того ж завойованими титулами похвалитися вони не можуть. Конкуренцію Кака могли скласти його одноклубники Пірло, що демонстрував протягом року приголомшливу стабільність і високий клас, і Паоло Мальдіні, який завоював свій п"ятий Кубок чемпіонів і тим самим заслужив подібну нагороду, але все таки перемога Кака стала логічною і повністю закономірною.

Починаючи з цього року, France Football почав проводити опит не тільки в Європі, але і у всьому світі. Таким чином, Кака став першим футболістом, хто, отримавши даний приз, може сміливо називатися кращим гравцем світу 2007 року.
Зараз ви читаєте новину «Італійці наперед віддали "Золотий м"яч" Кака». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути