понеділок, 17 вересня 2012 08:52

Іспанія та Чехія зіграють у фіналі Кубка Девіса
5

Томаш Бердих приніс збірній Чехії вирішальну перемогу
Фото: ФОТО: Reuters

Збірна Іспанії вийшла у фінал Кубка Девіса. У півфіналі турніру іспанці виграли у збірної США з рахунком 3:1 - у переможному матчі, що відбувся 16 вересня в Хіхоні, Давід Феррер здобув перемогу над Джоном Існером з рахунком 6:7, 6:3, 6:4, 6:2.

Раніше в рамках півфіналу Феррер також обіграв американця Сема Куеррі, а його колега по команді Ніколас Альмагро - Існера. Парну зустріч виграла збірна США - таким чином, рахунок у серії 3:1 на користь іспанців.

Другим фіналістом Кубка Девіса стала збірна Чехії. Як повідомляє Agence France-Presse, у півфіналі турніру чеські тенісисти з рахунком 3:1 обіграли збірну Аргентини.

Вирішальну перемогу чеській команді приніс Томаш Бердих, який у трьох сетах з рахунком 6:3, 6:3, 6:4 обіграв Карлоса Берлока.

Раніше, 14 вересня, Бердих обіграв Хуана Монако, а день потому в парі з Радеком Штепанеком взяв гору над парою Карлос Берлок - Едуардо Шванк. Єдине очко в матчі для Аргентини здобув Хуан-Мартін Дель Потро, який у п'ятницю здобув перемогу над Штепанеком.

У фінальному матчі збірна Чехії побореться за перемогу з командою Іспанії, чинним володарем Кубка Девіса. Чехи та іспанці вже зустрічалися у фіналі змагання в 2009 році, і тоді іспанські тенісисти здобули перемогу з рахунком 5:0.

Фінал Кубка Девіса 2012 року відбудеться в Чехії 16-18 листопада.

Нагадаємо, збірна України повернула собі прописку в Першій групі Євро-Африканської зони.

Зараз ви читаєте новину «Іспанія та Чехія зіграють у фіналі Кубка Девіса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути