Ексклюзиви
пʼятниця, 15 червня 2012 00:01

Іспанія під дощем розгромила Ірландію - 4:0

Іспанія під дощем розгромила Ірландію - 4:0
Збірна Іспанії порадувала своїх уболівальників першою перемогою на Євро-2012. Фото: Юлія РУДЕНКО

Збірна Іспанії без особливих проблем перемогла збірну Ірландії в другому своєму поєдинку на Євро-2012 в групі С. Чемпіони світу забили у ворота суперника аж чотири голи. Дубль у матчі на рахунку Фернандо Торреса.

Розпочали свій погром іспанці вже на четвертій хвилині поєдинку. До Торреса перед штрафним майданчиком потрапив м'яч після відскоку, футболіст змістився в бік і сильно пробив над воротарем - 1:0.

Гра проходила за повного володіння м'ячем іспанцями в центрі поля й поблизу штрафного збірної Ірландії. Чинні чемпіони світу використовували традиційні для себе короткі перепасовки.

Другий гол забив на початку другого тайму Давід Сілва. У штрафній до нього потрапив м'яч, гравець накрутив трьох і вивірено пробив точно в кут воріт низом.

На 70-й хвилині Торрес робить дубль, вийшовши віч-на-віч із воротарем і прокинувши м'яч повз нього. А на 83-й хвилині остаточно добив ірландців Сеск Фабрегас - 4:0.

Саме такий рахунок став остаточним у матчі. Тож Іспанія набирає 4 очки, а Ірландія залишається з нулем і покидає чемпіонат.

Євро-2012

2-й раунд

Група С

Іспанія - Ірландія - 4:0

Голи: Торрес (4, 70), Сілва (49), Фабрегас (82).

Іспанія: Ікер Касільяс, Жерар Піке, Серхіо Рамос, Альваро Арбелоа, Хорді Альба, Андрес Інієста (Сантьяго Касорла, 80), Хаві, Хабі Алонсо (Хаві Мартінес, 65), Серхіо Бускетс, Давид Сілва, Фернандо Торрес (Сеск Фабрегас, 74 ).

Ірландія: Шей Гівен, Шон Сент-Леджер, Стівен Уорд, Джон Оши, Річард Данн, Гленн Уїла (Пол Грін, 80), Айден Макгіді, Кейт Ендрюс, Дем'єн Дафф (Джеймс Макклін, 76), Роббі Кін, Саймон Кокс (Джон Уолтерс, 46).

Попередження: Алонсо (54), Мартінес (76) - Кін (36), Уїла (45 +1), Сент-Леджер (84).

Зараз ви читаєте новину «Іспанія під дощем розгромила Ірландію - 4:0». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути