Ексклюзиви
понеділок, 23 червня 2008 08:29

Іспанці зіграють з Росією у півфіналі Євро

Іспанці зіграють з Росією у півфіналі Євро

Збірна Росії отримала реальну нагоду взяти реванш у іспанців і довести випадковість розгромної поразки (1:4) у першому турі групового етапу чемпіонату Європи-2008. Вчора підопічні Луіса Арагонеса у чвертьфіналі у серії післяматчевих пенальті перемогли італійців і у наступному колі зіграють з росіянами.

Третій чвертьфінал поспіль не зміг виявити переможця в основний час. Наступні 30 хвилин також не привели до результату. За 120 хвилин зустрічі жодна з команд не змогла забити м"яч у ворота суперників. По ходу зустрічі більше шансів на перемогу мали іспанці. Вже зі стартових хвилин вони заволоділи ініціативою. Однак, не зважаючи на серйозну перевагу, не поспішала загрожувати воротам Буффона. На 23-й хвилині Вілья виконував штрафний, але Буффон врятував свою команду. Надалі гра пішла цікавіше і обидві команди створювали небезпечні моменти біля воріт суперників, але Буффон та Касіяльяс рятували свої ворота. На 80-й хвилині Маркос Сенна сильно пробив, воротар італійців не зміг зафіксувати м"яч, який, відскочивши, влучив у штангу.

Післяматчеві пенальті першими били іспанці. Найкращий бомбардир нинішньої європейської першості Давід Вілья без проблем переграв Джанлуїджі Буффона. Воротар діючих чемпіонів світу зміг відбити лише удар Даніеля Гуіси. Натомість Касільяс, відбивши удари Де Россі і Ді Натале, вивів свою команду у півфінал.

Іспанія - Італія - 0:0 (4:2 по пенальті)

Арбітр: Герберт Фандель

Іспанія: Касільяс, Серхіо Рамос, Марчена, Пуйоль, Капдевіла, Іньєста (Касорла, 59), Сенна, Хаві (Сеск, 60), Сілва, Торрес (Гуиса, 85), Вілья

Тренер: Луіс Арагонес

Італія: Буффон, Дзамбротта, Пануччі, Кьєлліні, Гроссо, Аквілані (Дель Пьєро, 108), Де Россі, Амброзіні, Перротта (Каморанезі, 58), Тоні, Кассано (Ді Натале, 75)

Тренер: Роберто Донадоні

Попередження: Іньєста (11), Амброзіні (31), Вілья (72), Касорла (112)

Зараз ви читаєте новину «Іспанці зіграють з Росією у півфіналі Євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути