понеділок, 18 березня 2013 11:06

Ірині Дерюгіній стало погано на похоронах батька Олега Блохіна
15

Фото: Фото: Андрій Шматов

15 березня на Байковому кладовищі поховали батька тренера Олега Блохіна Володимира Івановича. Він помер цієї середи на 91-му році життя.

Труну з покійним витягують із чорного катафалку близько 14-ї. Четверо чоловіків у чорних куртках ставлять її на стіл під зеленим тентом. Поряд на стільцях сідають Олег Блохін, його друга дружина Анжела, і донька Ірина у чорних окулярах. На похорони також приїхали Ігор та Григорій Суркіси, Леонід Буряк, Олексій Михайличенко, Андрій Біба, Юрій Роменський та Андрій Баль.

"Володимира Івановича всі любили і поважали. Він був добрим і завжди був готовий прийти на допомогу. Він ніколи не ходив насупленим, а завжди посміхався", - розповів кореспонденту Gazeta.ua Валерій Курочкін. Він працював старшим тренером футбольної школи "Динамо".

Перша дружина Олега Блохіна Ірина Дерюгіна на похорони приїхала із запізненням. Вона поцілувала у щоку Олега і Анжеліку та обійняла доньку. Поряд з ними не сіла, а стала осторонь. Коли труну опустили у яму і почали засипати землею, Ірині стало зле. Хтось із присутніх дав їй валідол. Вона випила пігулку і пішла до машини. Дійти до автівки їй допомогла донька.

Володимира Блохіна поховали біля дружини Катерини Захарівни. Вона померла торік у травні на 94-му році життя.

"З дружиною Катериною Захарівною Володимир Іванович прожив майже 70 років. Страшенно любив її і завжди називав "Мой Кот". Її смерть він переживав дуже важко. Постійно казав, що вона йому сниться", - розповів колишній спортсмен-біатлоніст Микола Трохимович, який жив по сусідству із Володимиром Блохіним.

"Ми з Володимиром Івановичем жили по сусідству. Хоч він був і старшим, але ми з ним дружили. Часто зустрічали біля газетного кіоску і говорили про життя. Якось, коли Олег був у Греції, спитав, як він там поживає. На це Володимир Іванович відповів: "В Греции есть все". Після того часто любив повторювати цю фразу", - додав він.

Нагадаємо, що Володимир Блохін народився 1922 року. Він воював на Ленінградському фронті, в дні блокади захищав місто на Неві. Потім працював у МВС. 12 років Блохін очолював Федерацію сучасного п'ятиборства УРСР, був начальником навчально-спортивного відділу республіканського товариства "Динамо". Співчуття у зв'язку із його смертю Олегу Блохіну висловив президент Віктор Янукович і прем'єр-міністр Микола Азаров.

Зараз ви читаєте новину «Ірині Дерюгіній стало погано на похоронах батька Олега Блохіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути