Ексклюзиви
середа, 23 травня 2012 18:55

На похороні матері Блохіна заборонили фотозйомку

На похороні матері Блохіна заборонили фотозйомку
Катерина Адаменко померла на 94-му році життя від атеросклерозу. Фото: ru.tsn.ua

23 травня на Байковому цвинтарі поховали Катерину Адаменко, матір тренера національної збірної з футболу Олега Блохіна. Вона померла на 94-му році життя від атеросклерозу.

Похорони почалися о 14.00. На 33-у ділянку Байкового цвинтаря приїхав чорний катафалк. Слідом за ним - чорні джипи, "мерседеси" і "ауді". На похорони прийшло близько сотні людей.

Був власник футбольного клубу "Динамо" Ігор Суркіс та гімнастка Ірина Дерюгіна. Донька Блохіна від першого шлюбу з Дерюгіною Ірина приїхала разом із чоловіком репером Ларсоном.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Померла мати Олега Блохіна

"Катерина Захарівна викладала в мене фізичну культуру під час навчання в Київському будівельному інституті. Вона віддавала душу і серце своїм студентам. Ми знали, що в неї знайдемо підтримку і розуміння. Коли траплялися якісь негаразди, ми завжди йшли до неї. Знали, що вона завжди допоможе знайти правильний вихід", - розповів кореспонденту Gazeta.ua Степан Войтенко, декан факультету геоінформаційних систем і управління територіями Київського національного університету будівництва та архітектури.

"Після виходу на пенсію Катерина Захарівна продовжувала працювати. Залишила роботу лише минулого року. Останнім часом була лаборантом на кафедрі фізичного виховання. Завжди по-доброму і по-простому вела себе зі студентами та колегами. Дуже пишалася своїм сином Олегом", - додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мати Олега Блохіна жила в "хрущовці"

Труна стояла під зеленим навісом. Біля неї - три стільці. На них сидів чоловік покійної Володимир Іванович, Олег Блохін і його донька Ірина. Коли труну закрили, Володимиру Івановичу стало зле. Він плакав і тримався за серце. Фотографувати похорони родичі покійної заборонили.

З обох боків від могили стояли охоронці. Слідкували, щоб ніхто не знімав церемонію з-за кущів.

Поховали Катерину Захарівну біля письменника Олеся Ульяненка та  нардепа-"бютівця" Володимира Полохала.

Зараз ви читаєте новину «На похороні матері Блохіна заборонили фотозйомку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути