Ексклюзиви
вівторок, 10 листопада 2009 14:50

Інтерв"ю коштувало Філіпу Ламу рекордного штрафу

Інтерв"ю коштувало Філіпу Ламу рекордного штрафу

Мюнхенська "Баварія" оштрафувала свого футболіста Філіпа Лама на рекордну для клубу суму. Захисник, який є одним з віце-капітанів команди, покараний за інтерв"ю, в якому він розкритикував трансферну політику "Баварії", повідомляє Reuters. На яку суму оштрафований Лам, не уточнюється.

Лам дав своє інтерв"ю незадовго до матчу 12-го туру чемпіонату Німеччини проти "Шальке". Ця гра відбулася в суботу, 7 листопада, і завершилася з рахунком 1:1. Генеральний директор "Баварії" Карл-Хайнц Румменіге відзначив, що вчинок гравця недопустимий ще і тому, що він є віце-капітаном.

Крім того, "Баварія" штрафувала італійського нападаючого Луку Тоні. У матчі з "Шальке" він був замінений в перерві і, не чекаючи закінчення зустрічі, залишив стадіон і поїхав додому. На яку суму оштрафований Тоні, також невідомо.

У чемпіонаті Німеччини після 12 турів "Баварія" з 20-у очками ділить сьоме-восьме місце з "Хоффенхаймом". У лідера турніру "Байєра" 26 очок. У Лізі чемпіонів мюнхенці також виступають невдало. У групі А після чотирьох турів команда займає третє місце, набравши чотири очки. У "Ювентуса" вісім очок, у "Бордо" - десять.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Інтерв"ю коштувало Філіпу Ламу рекордного штрафу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути