Ексклюзиви
вівторок, 02 серпня 2011 15:09

"Інтер" погодився продати Снейдера в "МЮ"

"Інтер" погодився продати Снейдера в "МЮ"

Міланський футбольний клуб "Інтер" погодився продати півзахисника збірної Голландії Веслі Снейдера в англійський "Манчестер Юнайтед". Якщо "Манчестер" зможе домовитися з гравцем про умови особистого контракту, перехід Снейдера відбудеться протягом тижня. Про це пише британське видання The Daily Mirror.

Причиною, за якою угода перебуває під питанням, є фінансові вимоги 27-річного Снейдера. Голландець хотів би заробляти в "Манчестері" 9,9 мільйона фунтів (11,3 мільйона євро) на рік, але клуб не готовий платити гравцеві таку суму.

Як повідомляє Sky Sports, член тренерського штабу "МЮ" Пол Скоулз назвав Снейдера блискучим гравцем, але підкреслив, що в англійському клубі є багато талановитих молодих футболістів, які могли б виступати на позиції голландця.

У середині липня англійські ЗМІ повідомляли, що "МЮ" запропонував за Снейдера 35 мільйонів фунтів стерлінгів (близько 40 мільйонів євро). Це рекордна трансферна вартість в історії "Манчестера".

За інформацією The Daily Mirror, "Інтер" пропонував англійському клубу замість частини цієї суми віддати нападаючого Дімітара Бербатова, проте "МЮ" відхилив цю пропозицію. У той же час, англійці погодилися провести окремі переговори з приводу продажу Бербатова.

Снейдер виступає за "Інтер" з 2009 року. У сезоні-2009/10 голландець у складі міланського клубу виграв Лігу чемпіонів. У чемпіонаті Італії сезону-2010/11 Снейдер провів 25 матчів і забив чотири м'ячі.

Зараз ви читаєте новину «"Інтер" погодився продати Снейдера в "МЮ"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути