Ексклюзиви
неділя, 31 липня 2011 18:29

"МЮ" взяв у "Барселони" реванш за фінал Ліги Чемпіонів

"МЮ" взяв у "Барселони" реванш за фінал Ліги Чемпіонів

У товариському матчі, який відбувся в США, "Манчестер Юнайтед" здолав "Барселону" з рахунком 2:1, передає Eurosport.

Поєдинок вийшов непростим, нехай і проходив під статусом товариського. Було багато яскравих епізодів, багато боротьби. Після розгонистої атаки на 17-й хвилині зустрічі "червоні дияволи" вирвалися вперед. Взяття воріт записав на свій рахунок Нані.

"Барселона" намагалася відігратися, але десь підводила точність, десь виручав Де Хеа. Втім, навіть Давид не врятував свою команду після відмінного удару Тьяго Алькантара з-за меж штрафного на 70-й хвилині поєдинку. Воротар "МЮ" лише безпорадно проводив снаряд очима, а потім почав зривати злість на захисників, які дозволили нанести настільки забійний удар.

Забивши гол, каталонці трохи розслабилися і одразу ж отримали важкий ляпас. Після образливої втрати синьо-гранатових в центрі поля Майкл Оуен вивів свою команду вперед, а незабаром манкуніанці почали святкувати перемогу.

Незважаючи на поразку, наставник чемпіонів Іспанії Пеп Гвардіола не виглядав засмученим. Більше того, головний тренер зізнався, що задоволений грою підопічних, особливо Тьяго. "Він дуже молодий, і, безсумнівно, наділений завидною потенціалом. Тьяго буде розвиватися, і в "Барселоні" у нього будуть чудові шанси це зробити", - поділився своєю думкою Гвардіола.

"Ми провели хорошу гру, особливо в другому таймі. Можливо, нам трохи не вистачило темпу. Але молоді футболісти отримали гарну можливість проявити себе", - наводить слова Пепа Marca.

Зараз ви читаєте новину «"МЮ" взяв у "Барселони" реванш за фінал Ліги Чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути