Ексклюзиви
понеділок, 08 листопада 2021 08:09

"Інтер" не зміг перемогти у міланському дербі: як зіграли суперники українських клубів у єврокубках

"Інтер" не зміг перемогти у міланському дербі: як зіграли суперники українських клубів у єврокубках
Лаутаро Мартінес виступає за "Інтер" із 2018 року. Фото: Gettyimages.com/

Суперники українських клубів у єврокубках провели свої матчі у національних чемпіонатах.

Gazeta.ua знайомить з їхніми результатами.

Наставний суперник "Шахтаря" "Інтер" не зміг перемогти у міланському дербі. Перший тайм проти "Мілана" вийшов дуже активним та багатим на події. Команди на старті поєдинку обмінялися забитими м'ячами -Хакан Чалхоноглу реалізував пенальті, а за "Інтер" забив Стефан Де Врей. Команда Сімоне Індзагі мала шанси вийти вперед, але Лаутаро Мартінес не реалізував пенальті.

Після перерви гра заспокоїлася. В кінці матчу Алексіс Салемакерс міг принести перемогу "Мілану", але влучив у стійку. Тому на табло залишився рахунок першого тайму -1:1.

"Реал" здобув важку перемогу над "Райо Вальєкано" -2:1. Команда Карло Анчелотті двічі забила у першому таймі зусиллями Карім Бензема та Тоні Кросса. Під кінець матчу Радомель Фалькао відквитав один гол. "Реал" чекала нервова кінцівка, але "вершкові" змоги зберегти три очки.

"Шериф" розтрощив "Зімбру" - 6:0.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повний провал - "Динамо" вдома програло "Ворсклі"

Наступний суперник "Динамо" мюнхенська "Баварія" закріпила своя лідерство у Бундеслізі. Команда Юліана Нагельсманна перемогла "Фрайбург" - 2:1. Мюнхенці впевнено перемогли, а пропустили єдиний гол вже в доданий до матчу час.

"Барселона" черговий раз зганьбилася в чемпіонаті Іспанії. Каталонці перемагали по ходу гри "Сельту" - 3:0, але не змогли утримати перевагу - 3:3.

"Бенфіка" розтрощила "Брагу" - 6:1. Форвард збірної України Роман Яремчук провів весь матч в запасі.

"Рома" черговий раз втратила очки в Серії А. Команда Жозе Моуріньйо програла "Вероні" - 2:3. "Буде-Глімт" зіграв в нічию із "Геукуссіном" -2:2. ЦСКА проведе свій матч у понеділок.

В чемпіонаті України змінився лідер. "Динамо" вдома програло "Ворсклі" -1:2. "Шахтар" переміг в гостях "Колос" -3:1. Тепер "гірники" за на першому місці завдяки кращій різниці забитих та пропущених м'ячів. "Зоря" розтрощила "Верес" -3:0 та перебуває на четвертому місці.

Зараз ви читаєте новину «"Інтер" не зміг перемогти у міланському дербі: як зіграли суперники українських клубів у єврокубках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути