неділя, 07 листопада 2021 19:23

Мудрик забив, а Дентіньйо попрощався. "Шахтар" обіграв "Колос"

Мудрик забив, а Дентіньйо попрощався. "Шахтар" обіграв "Колос"
Марлос так і не зміг відзначитися сьогодні. Фото: "Шахтар"

Донецький "Шахтар" обіграв у Ковалівці місцевий "Колос" – 3:1. У переможців відзначилися Матвієнко, Фернандо й Мудрик. У господарів – Ільїн.

Ковалівці вийшли на гру, як на останній бій. Їхній заряд було видно неозброєним оком. Однак протриматися без пропущеного голу вдалося трохи більше десяти хвилин. Матвієнко випередив захисників під час подачі штрафного. У глядачів були підстави вважати, що зробив він це із офсайду, але арбітри думали інакше.

Потішила спроба арбітрів за допомогою VAR придумати причину для скасування чистого м'яча ковалівців. Довго шукали, але не змогли нічого накопати.

Чудовий пас під час другої гольової атаки віддав Артем Бондаренко. Хлопець показує, що він не без таланту. І, якщо його полюбить Де Дзербі так, як у випадку з Мудриком, то може розраховувати на місце в основі.

Сам Фернандо заслуговує лише на компліменти. Вражає його гра без м'яча. Постійний рух, зміна векторів атаки й націленість на ворота дозволяє сподіватися, що бразилець заграє так, що в "Шахтарі" не помітять відсутність Траоре.

Мудрик, натхненний аплодисментами в Мадриді, знову забив. На височенній швидкості він увірвався в карний майданчик і пробив Волинця, який зіграв дуже слабко в цьому епізоді. А Михайло дав ще один привід пожалкувати, що гравця із такою швидкістю не викликають до збірної України.

Зі слів коментаторів із клубом попрощався Дентіньйо, в якого завершився контракт. Це був футболіст величезного, але так і нереалізованого таланту, який запам'ятався голами у ворота "Реала" лише в передостанній рік контракту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" полює на гравця збірної Колумбії

"Шахтар" очолив турнірну таблицю. І в донеччан, і в киян по 35 набраних залікових балів, але гірники мають кращу різницю забитих і пропущених. Зараз у чемпіонаті настає пауза для матчів збірних.

Зараз ви читаєте новину «Мудрик забив, а Дентіньйо попрощався. "Шахтар" обіграв "Колос"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути