неділя, 15 вересня 2013 13:11

"Інтер" і "Ювентус" обмінялись голами
9

Фото: ФОТО: Reuters

Голи Мауро Ікарді та Артуро Відаля у другому таймі призвели до нічиєї у поєдинку "Інтернаціонале" та "Ювентуса" - 1:1.

Перший тайм матчу в Мілані пройшов у рівній боротьбі, а в середині другої половини суперники почали частіше розкриватися. Нападник "Інтера" Ікарді, який у минулому сезоні у складі "Сампдорії" забив три голи у двох зустрічах з "Юве", відкрив рахунок на 73-й хвилині. Тільки-но з'явившись на полі, 20-річний футболіст скористався передачею Рікардо Альвареса.

Втім, перевага господарів тривала лише дві хвилини. Відаль прийняв м'яч від Квадво Асамоа, перемістився з флангу ближче до центру і бездоганно пробив з лівої. Тут же Карло Тевес міг забивати другий гол "Ювентуса", але його потужний удар виявився трохи неточним.

За дві хвилини до кінця основного часу нападник збірної Аргентини був близький до результативної передачі, але Самір Ханданович не дав Відалю відзначитися з "другого поверху".

Що не вдалося "Інтеру" з "Юве", зробив "Наполі". Голи екс - мадридців Гонсало Ігуаїна і Хосе Кальєхона допомогли команді Рафаеля Бенітеса здолати "Аталанту" (2:2) і продовжити переможну серію до трьох зустрічей.

"Мілан" проявив волю, відігравши два м'ячі наприкінці гостьового поєдинку з "Торіно". Вже в доданий час очко для "россонері" врятував Маріо Балотеллі, який реалізував пенальті - 2:2, повідомляє сайт УЄФА.

Чемпіонат Італії

3-й тур

Інтер - Ювентус 1:1 (0:0, 1:1)

Голи: 1:0 - 73 Ікарді, 1:1 - 75 Відаль.

Інтер - Ханданович, Жуан Жезус, Раноккія, Кампаньяро, Нагатомо, Таідер (Ікарді, 68), Альварес (Ковачич, 81), Жонатан, Гуарін, Камб'яссо, Паласіо.

Ювентус - Буффон, К'єлліні, Бонуччі, Бардзальї, Ліхтштайнер (Ісла, 46), Пірло (Падоін, 87), Погба, Асамоа, Відаль, Тевес, Вучініч (Куальярелла, 72).

Наполі - Аталанта 2:0 (0:0 , 2:0)

Голи : 1:0 - 71 Ігуаїн , 2:0 - 81 Кальєхон .

Вилучення: Чигаріні , 74 ( Аталанта ) .

Торіно - Мілан 2:2 (0:0 , 2:2)

Голи : 1:0 - 47 Д'Амброзіо, 2:0 - 71 Черчі, 2:1 - 88 Мунтарі, 2:2 - 90, пенальті Балотеллі.

Мілан - Абб'яті, Мунтарі, Сапата, Мексес, Дзаккардо, Н. де Йонг, Монтоліво (Полі, 45) , Емануельсон, Кака (Бірса , 70) , Робіньо (Матрі, 58), Балотеллі.

Зараз ви читаєте новину «"Інтер" і "Ювентус" обмінялись голами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути