неділя, 03 квітня 2011 23:23

Інна Осипенко-Радомська хоче виграти Олімпіаду в Лондоні

Інна Осипенко-Радомська хоче виграти Олімпіаду в Лондоні

Інна Осипенко-Радомська, чемпіонка та срібна призерка чемпіонату світу з веслування на байдарках і каное (байдарка-одиночка), стала найкращою спортсменкою 2010-го року. Про це стало відомо під час урочистої церемонії нагородження "Герої спортивного року".

Дмитро Радомський, чоловік та тренер спортсменки, переміг у номінації "Найкращий тренер року".

"Відсвяткуємо у колі нашої великої сім'ї, - каже Інна "Gazeta.ua" після закінчення церемонії. - Поїдемо у Вінницю до наших батьків, бабусь і дідусів. Ми одна дружня команда і це наша спільна перемога. Є ще друзі та вболівальники. Думаю, завтра ми всіх зберемо і відсвяткуємо наші досягення.

Для мене це ще одна перемога поза водною доріжкою. Коли оголосили моє прізвище, то серце колотилося, було тремтіння і в руках, і в ногах. Емоції переповнювали. Взагалі, кожна перемога своєрідна і залишає в серці свій відбиток".

Спортсменка отримала ексклюзивну статуетку, диплом, квіти та подарунки від спонсорів церемонії. Від Благодійного фонду Бориса Колесникова Інні дістався автомобіль "Хюндай Елантра".

"Як з чоловіком поділимо авто? У нас з ним у цьому плані демократія. Хто заробив, той і їздитиме. Водійські права у мене є. На даний момент машина нам дуже потрібна. Нам її дуже не вистачало. Тренуватися я їжджу далеко від дому. Існують ще різні побутові питання. Коли ми на зборах, то весь побут завмирає. Коли ми повертаємося, то потрібно ним займатися. Тепер у нас буде допомога і всі ці моменти вирішуватимуться набагато швидше."

Якщо автомобіль отримала тільки Інна, то статуетками нагородили обох Радомських.

"У нас вдома є трофейнна стінка. Нещодавно я стала спортсменкою року у нагороді "Людина року". Також отримала статуетку і ми її так ледве втиснули туди. Тепер нам доведеться попрацювати, щоб найти гідне місце для цих нагород".

Також найкраща спортсменка минулого року розповіла нам свої плани на цей сезон.

"На майбутнє я ставлю собі високу планку. Цього року головний старт для мене — це чемпіонат світу, який пройде у серпні в Угорщині. На світовій першості будуть розігрувати ліцензії на Олімпіаду-2012. А потім треба захищати своє олімпійське "золото" Пекіна в Лондоні."

На церемонію Інна та Дмитро прийшли разом з маленькою донечкою. Вона підтримувала батьків у залі, потім допомагала носити нагороди і роздавати інтевр'ю.

"Уляна — наш головний уболівальник. Це наша дівчинка, наше золотко і наше щастя. Це , мабуть, найголовніше, що є у нашому житті. Перемоги, досягнення, гроші — це зовсім інше у порівнянні з дитиною. Нещодавно вона почала говорити з нами англійською мовою. Я заплакала, а Діма сказав, що в цьому щастя. Щастя у дітях. Батьки та знайомі також наші найбільші вболівальники."

Зараз ви читаєте новину «Інна Осипенко-Радомська хоче виграти Олімпіаду в Лондоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути