середа, 17 квітня 2019 18:20

"Інгулець" сенсаційно вийшов у фінал Кубка України

"Інгулець" сенсаційно вийшов у фінал Кубка України
Інгулець переписав історію

Першоліговий "Інгулець" із селища Петрове вийшов у фінал Кубка України. Сьогодні "Інгулець" вдома переграв луганську "Зорю" – 2:1.

Господарі відкрили рахунок вже на 15-ій хвилині. Балан на фланзі обійшов Чеберка й викотив м'яч під удар Запорожцю. М'яч залетів у нижній кут – 1:0.

На 35 хвилині жахливої помилки припустився голкіпер луганчан Луїс Феліпе. Він не зумів парирувати удар зі штрафного від Щедрого. М'яч ударився об газон і залетів у дев'ятку воріт луганчан – 2:0.

Гості скоротили відставання в рахунку на останній доданій хвилині першого тайму. Чеберко пробивав метрів із шести, м'яч зачепив когось із захисників і перелетів через голкіпера Ситнікова – 2:1.

Другий тайм пройшов в атаках луганців. Кілька разів небезпечно пробивали головою Луньов та Будківський, сильно здалеку бив Сілас. Останній шанс "Зоря" згаяла на шостій доданій хвилині, коли хтось із гравців атаки пробив вище воріт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ми вибили двох фаворитів – де Лігт

Таким чином "Інгулець" переміг – 2:1 і вийшов у фінал Кубка України. Першолігова команда має шанс зіграти в єврокубках, навіть якщо програє у фіналі.Це станеться, якщо її суперником стане "Шахтар", а донеччани, в свою чергу, стануть чемпіонами цього року.

Зараз ви читаєте новину «"Інгулець" сенсаційно вийшов у фінал Кубка України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути